Gravsten

Gravstenen fyller för många en viktig funktion. Att ha en konkret minnesplats som man kan smycka och sköta om där namnet på den avlidne står skrivet. Det kan vara till stor hjälp i sorgearbetet en lång tid framöver.  

Valet av gravsten är för många ett viktigt men svårt val. I många år framöver kommer den vara ett fysiskt minnesmärke över en saknad närstående. Några saker du behöver fundera på är val av material, form och vad det ska stå skrivet på den.

Vid besöket hos oss får du en broschyr med exempel på gravstenar. Vi samarbetar med GRF Gravstenar. GRF Gravstenar är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av gravstenar. På deras webbplats hittar du exempel på stenar, de kan även hjälpa dig med textkomplettering på befintlig gravsten. I grundpriset som visas på GRF:s webbplats ingår text och dekor på gravstenen, frakt, montering, ansökan till kyrkogårdsförvaltning och samt en extra trygghet för kunden eftersom GRF erbjuder en 25-årig skadegaranti. Se fullständiga villkor under ”Allmänna villkor” på GRF.se.