Järfälla Begravningsbyrå

Välkommen till Järfälla Begravningsbyrå, din lokala auktoriserade begravningsbyrå i Järfälla! Med vår långa erfarenhet hjälper vi till att ordna personliga begravningar oavsett omfattning och form.

Järfälla Begravningsbyrå har sedan 1966 erbjudit begravningstjänster från sitt kontor i Jakobsbergs centrum, Järfälla. Järfälla Begravningsbyrå har sin huvudsakliga verksamhet i Järfälla: Jakobsberg, Skälby, Barkarby, Viksjö och Kallhäll med omnejd. Sedan 2016 vi en del av Liljemarks Begravningsbyråer. 

Tack vare alla begravningar vi har fått förtroendet att genomföra under årens lopp och att vi har ett lokalt kontor har vi byggt upp många värdefulla lokala kopplingar och stark lokalkännedom i Järfälla. Vi håller ofta begravningar i Pilgrimskapellet (Görveln), Järfälla kyrka (Barkarby), Maria kyrka [Jakobsberg), S:t Lukas kyrka (Kallhäll) och Viksjö kyrka (Viksjö), men även på andra platser inomhus och utomhus. Vårt fokus ligger på att ordna personliga begravningar, att värna det personliga mötet och att skapa en trygghet som grundar sig på djup kunskap, lång erfarenhet och ett genuint engagemang. Du kan besöka oss på vårt kontor i Jakobsberg, och vid behov gör vi gärna hembesök. Men glöm inte att boka tid innan du besöker vårt kontor då det inte är bemannat hela tiden.

Tillsammans med våra systerbyråer Söderquists Begravningsbyrå och Liljemarks Begravningsbyrå håller i begravningar i hela Stockholm. Vi är tre auktoriserade begravningsbyråer med gott renommé. Men vi är även ett, tillsammans har vi kontor i Järfälla, Hässelby, Saltsjöbaden och på Mariatorget – tillsammans har vi ännu längre erfarenhet och ett större kontaktnät.

– Som tre begravningsbyråer i ett har vi kvar det positiva i att vara lokala och personliga samtidigt som vi har styrkan av att vara större. Vi lära oss av varandra och utvecklas, vilket medför att vi kan ge än ännu bättre upplevelse för kunderna, säger Ulrika Karls Bergström som är VD för Liljemarks Begravningsbyråer.

Tack alla som gett oss förtroendet att få vara med och skapa minnesvärda begravningar! Här kan du själv läsa vad kunder tycker om oss och det arbete vi gör:

Du hittar oss och våra besökskontor på Drabantvägen 17, 1 trappa upp i Järfälla – boka tid innan du besöker vårt kontor då det inte är bemannat hela tiden. Du kan även nå oss på 08-580 353 40, info@jarfallabegravning.se