Om oss

När livet förändras är trygghet viktigt. Därför finns vi, med vår långa erfarenhet, här för att hjälpa er med en personlig och minnesvärd begravning. Vi värnar om det personliga mötet, där vi tillsammans med er planerar begravningen på det sätt som ni önskar och till ett bra pris.

Liljemarks Begravningsbyråer består av tre begravningsbyråer: Söderquists Begravningsbyrå, Järfälla Begravningsbyrå och Liljemarks Begravningsbyrå, som håller i begravningar i hela Stockholm.

Söderquists Begravningsbyrå startades 1966. Vi har kontor på Mariatorget på Södermalm och i Saltsjöbaden, Nacka. Vi ordnar begravningar i hela Stockholm men med fokus på innerstan och Nacka. Sedan sommaren 2020 är vi en del av Liljemarks Begravningsbyråer.

Järfälla Begravningsbyrå har sedan 1966 erbjudit begravningstjänster från sitt kontor i Jakobsbergs centrum. Järfälla Begravningsbyrå har sin huvudsakliga verksamhet i Järfälla. Sedan 2016 har begravningsbyrån varit en del av Liljemarks.

Liljemarks Begravningsbyrå startades 2016 av Christer Liljemark. Liljemarks Begravningsbyrå, som har sitt kontor i Hässelby, har sin verksamhet i hela Stockholm med tonvikt på Västerort.

Hos oss arbetar:

  • Ulrika Karls Bergström – begravningsrådgivare och VD
  • Jan Kyhle – begravningsrådgivare, borgerlig officiant och sångsolist
  • Ulrika Kyhle – begravningsrådgivare
  • Christer Liljemark – begravningsrådgivare och ägare
  • Carina Söderquist – begravningsrådgivare
Smal DSF6110
Ulrika Karls Bergström
Smal DSF6192
Christer Liljemark
Smal DSF6094
Jan Kyhle
Smal DSF6313
Carina Söderquist
Smal DSF6070
Ulrika Kyhle

Du kan besöka oss på något av våra kontor i Jakobsberg, Hässelby, Saltsjöbaden eller på Södermalm. Om det passar dig bättre så gör vi gärna hembesök.

Vi är medlemmar i Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer, vilket innebär en extra trygghet för dig. Att vara en auktoriserad begravningsbyrå ställer höga krav på bland annat utbildning, material, lokal, bilar och ansvarsförsäkring. Dessutom står man under bevakning och har en stor kontroll minst vart 5e år.