Fyll i Livsarkivet

När någon dör är det vanligt att anhöriga har många frågor. Finns det ett testamente? Hur är det med försäkringar? Finns det önskemål om hur begravningen ska vara?

Genom att fylla i Livsarkivet kan du vara säker på att dina anhöriga får tillgång till viktiga papper, så som testamente, livförsäkring eller lagfarter när du har avlidit. I Livsarkivet kan du även fylla i dina önskemål inför begravningen. Att skriva ner sina önskemål inför en begravning kan kännas konstigt när man är mitt i vardagen. Men det är till stor hjälp för de som sen är kvar. Inga frågor behöver vara obesvarade.

Ladda ner eller fyll i Livsarkivet digitalt

Du kan antingen ladda ner och fylla i Livsarkivet på papper och lämna in det hos oss kostnadsfritt för förvaring, eller så kan du fylla i det digitalt på nätet. Om du väljer att göra det digitalt kan du när som helst uppdatera informationen. Vi bevakar dokumentet för din räkning och ser till att dina anhöriga kan ta del av ditt Livsarkiv, den dagen du inte längre finns kvar bland oss.

Dokumentet är den bästa garantin för att du ska slippa lämna efter dig frågetecken, vare sig det handlar om det juridiska eller praktiska.

Livsarkivet är kostnadsfritt, det drivs och övervakas av Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer.