Liljemarks Begravningsbyrå

Välkommen till Liljemarks Begravningsbyrå, din lokala auktoriserade begravningsbyrå i Hässelby, Västerort! När livet förändras är trygghet och förtroende viktigt. Vi finns här för dig. Med vår erfarenhet hjälper vi dig med en personlig och minnesvärd begravning.

Liljemarks Begravningsbyrå startades 2016 av Christer Liljemark och strax efter det började Jan Kyhle även på byrån. 2024 lämnade Christer över VD-posten till Ulrika Karls Bergström, men han är kvar som ägare för företaget och begravningsrådgivare. Liljemarks Begravningsbyrå, som har sitt kontor i Hässelby, har sin verksamhet i hela Stockholm med tonvikt på Västerort: Vällingby, Hässelby, Spånga, Bromma, Sundbyberg och Solna. Men vi har även begravningar i Skärholmen, Östermalm, Norrmalm och Skogskyrkogården, Lidingö, Botkyrka, Farsta, Sköndal, Täby, Danderyd och Sollentuna med flera.

Tack vare alla begravningar vi har fått förtroendet att genomföra under årens lopp och att vi har ett lokalt kontor har vi byggt upp många värdefulla lokala kopplingar och stark lokalkännedom i Västerort och i innerstan. Vårt fokus ligger på att ordna personliga begravningar, att värna det personliga mötet och att skapa en trygghet som grundar sig på djup kunskap, lång erfarenhet och ett genuint engagemang. Du kan besöka oss på vårt kontor i Hässelby, och vid behov gör vi gärna hembesök.

Christer och Jan har lång erfarenhet från begravningsbranschen. Jan är förutom begravningsentreprenör även officiant och solist. Christer är aktiv in Sveriges Auktoriserade Begravningsbyråer, där han bland annat sitter i den nationella styrelsen.

Tillsammans med våra systerbyråer Söderquists Begravningsbyrå och Järfälla Begravningsbyrå håller i begravningar i hela Stockholm. Vi är tre auktoriserade begravningsbyråer med gott renommé. Men vi är även ett, tillsammans har vi kontor i Järfälla, Hässelby, Saltsjöbaden och på Mariatorget – tillsammans har vi ännu längre erfarenhet och ett större kontaktnät.

– Som tre begravningsbyråer i ett har vi kvar det positiva i att vara lokala och personliga samtidigt som vi har styrkan av att vara större. Vi lära oss av varandra och utvecklas, vilket medför att vi kan ge än ännu bättre upplevelse för kunderna, säger Ulrika Karls Bergström som är VD för Liljemarks Begravningsbyråer.

Tack alla som gett oss förtroendet att få vara med och skapa minnesvärda begravningar! Här kan du själv läsa vad kunder tycker om oss och det arbete vi gör:

Du hittar oss och våra kontor på Loviselundstorget (Loviselundsvägen 27) i Hässelby. Du kan även nå oss på 08-38 55 60, info@liljemarksbegravning.se