Söderquists Begravningsbyrå

Välkommen till Söderquist Begravningsbyrå. Vi är en auktoriserad begravningsbyrå i Saltsjöbaden och på Södermalm! Med professionalism och omtanke hjälper till att ordna personliga begravningar oavsett omfattning och form. Vårt mål är att du ska känna att du har fått det avsked du vill ha.

Tillsammans skapar vi det avsked du vill ha

Att planera en begravning innebär att ta ställning till många olika frågor. Vi på Söderquists Begravningsbyrå är måna om den personliga kontakten. Vi erbjuder personliga möten men för dig som av olika skäl inte vill eller kan ses fysiskt, kan vi ordna allt inför en begravning per telefon eller e-post. Det finns även möjlighet för dig att i lugn och ro själv planera begravningen hemma via beställningsverktyget. Naturligtvis följer vi upp din beställning med telefonsamtal och ser till att allt blir enligt dina önskemål.

Om Söderquists Begravningsbyrå – en del av Liljemark

Begravningsbyrån startades av Thure Söderquist 1966 och flyttade till Mariatorget på Södermalm i Stockholm redan 1968, där vi har kontor än idag. År 1994 öppnade vi ytterligare ett kontor i Saltsjöbaden, Nacka. Sedan sommaren 2020 är vi en del av Liljemarks Begravningsbyråer. 

Tack vare alla begravningar vi har fått förtroendet att genomföra och att vi har lokala kontor har vi byggt upp många värdefulla lokala kopplingar och stark lokalkännedom i Saltsjöbaden och Södermalm. Vårt fokus ligger på att ordna personliga begravningar, att värna det personliga mötet och att skapa en trygghet som grundar sig på djup kunskap, lång erfarenhet och ett genuint engagemang. Du kan besöka oss på något av våra kontor i Saltsjöbaden i Nacka (vänligen förboka tid då kontoret inte är bemannat hela tiden) eller Mariatorget på Södermalm, och vid behov gör vi gärna hembesök.

Tillsammans med våra systerbyråer Järfälla Begravningsbyrå och Liljemarks Begravningsbyrå håller i begravningar i hela Stockholm. Vi är tre auktoriserade begravningsbyråer med gott renommé. Men vi är även ett, tillsammans har vi kontor i Järfälla, Hässelby, Saltsjöbaden och på Mariatorget – tillsammans har vi ännu längre erfarenhet och ett större kontaktnät.

– Som tre begravningsbyråer i ett har vi kvar det positiva i att vara lokala och personliga samtidigt som vi har styrkan av att vara större. Vi lära oss av varandra och utvecklas, vilket medför att vi kan ge än ännu bättre upplevelse för kunderna, säger Ulrika Karls Bergström som är VD för Liljemarks Begravningsbyråer.

Personlig och minnesvärd begravning

Det viktigaste för oss är att anhöriga är nöjda. Tack alla som gett oss förtroendet att få vara med och skapa minnesvärda begravningar! Här kan du själv läsa vad kunder tycker om oss och det arbete vi gör:

Kontakta oss

Du hittar oss och våra kontor på:
Södermalm: Mariatorget 1, 118 48 STOCKHOLM, 08-743 08 95, info@soderquists.se

Saltsjöbaden: Ringvägen 46, 133 35 SALTSJÖBADEN, 08-717 45 20, info@soderquists.se – boka tid innan du besöker vårt kontor i Saltsjöbaden då det inte är bemannat hela tiden